Deelnemers

Bert Den Hartog

Bert Den Hartog

Team Altena

Motivatie:

ZOVEEL MOGELIJK GELD INZAMELEN! voor het bouwen van huizen in Bangladesh. Dit jaar hoop ik voor de derde keer mee te doen en nieuwe doelen te bereiken. Meer geld op te halen dan vorig jaar en meerdere keren de Col du Galibier op te gaan hardlopen.

Doel:
€ 10.000,00
Behaald:
€ 16.171,00
John de Geus

John de Geus

Esselink Groep

Motivatie:

Natuurlijk hoop ik mee te doen aan dit geweldige evenement. Je kunt hier toch niet aan voorbij gaan om onze naaste in Bangladesh een huis te gunnen? Ik wil voor minimaal € 5.000,- zorgen, zodat ik meerdere gezinnen kan helpen aan een prima onderkomen. Zo kan een gezin verder leven in een beter huis met goede voorzieningen. En het van u ontvangen bedrag wordt in 6 jaar terug betaald, zodat er weer een ander gezin kan worden geholpen. Prachtig toch? Helpt u mij mee aan het bouwen van een huis?

Doel:
€ 5.000,00
Behaald:
€ 6.000,00
Anne van der Steeg

Anne van der Steeg

Team Van der Steeg

Motivatie:

Wonen in een comfortabel huis is voor de meeste Nederlanders heel vanzelfsprekend. Voor mensen in ontwikkelingslanden zoals Bangladesh, ziet het leven er anders uit en lijkt het soms onmogelijk om een huis te bezitten. Met dit mooie evenement wil ik een steentje bijdragen om de leefomstandigheden voor deze mensen te verbeteren, zodat deze mensen ook weer toekomstperspectief hebben. Het doel is om met de fiets de Col du Galibier te beklimmen en hier zoveel mogelijk geld voor in te zamelen. Wij gaan met Team Van der Steeg deze uitdaging graag aan en hopen dat u of jij ons wilt steunen. Wij een huis, zij een huis! Alvast hartelijk dank!

Doel:
€ 1.000,00
Behaald:
€ 4.320,00
Geerd  Simons

Geerd Simons

Esselink Groep

Motivatie:

Na een aantal jaren dit vanaf de zijlijn te hebben gevolgd en enthousiast gemaakt te zijn wil ik dit jaar ook zelf graag mijn bijdrage leveren. Een mooi, sportief evenement met een nog veel mooier doel, nl. de gezinnen in Bangladesh een dak boven hun hoofd geven. Ik wil de wandeltocht maken naar de top van de Galibier en hoop dat u mij hierin wilt steunen door een bijdrage te geven. Helpt u mee? Alvast heel hartelijk dank!

Doel:
€ 4.000,00
Behaald:
€ 4.300,00
Koos  Goedegebuur

Koos Goedegebuur

Esselink Groep

Motivatie:

Wandelen voor een huis; een hobby uitoefenen en tegelijkertijd iets te kunnen betekenen voor anderen dat is toch prachtig! Toen ik het filmpje van Woord en Daad zag hoe onder erbarmelijke omstandigheden mensen in Bangladesh moeten wonen dan ga ik graag DV 9 september 2017 voor de derde keer naar de top van de Galibier in Frankrijk lopen. 2646m1 hoog en 18km klimmen! Zodat anderen een kwalitatief duurzame woning kunnen bouwen. Samen met mijn dochter Marita lopen we mee in een team van de Esselink Groep. Het is voor mij een prachtige uitdaging en motivatie om weer mee te doen! Het enige wat ik vraag; help mij alstublieft met een donatie zodat deze mensen in Bangladesh zich veilig kunnen voelen in hun woning en een leven kunnen opbouwen. Wat mogen wij nog dankbaar zijn voor wat we allemaal nog hebben! Je hebt nu de kans de daad bij het woord te voegen. Alvast hartelijk dank!

Doel:
€ 4.200,00
Behaald:
€ 4.135,00
Helmut  Schwaneberg

Helmut Schwaneberg

Van Rhijn Bouw BV 2017

Motivatie:

Doel:
€ 1.000,00
Behaald:
€ 3.665,00
Martin  Buth

Martin Buth

Esselink Groep

Motivatie:

Helpt u ook mee in de strijd tegen de armoede? Veel mensen in Bangladesh leven op het platteland in bouwvallige hutjes, je kunt het eigenlijk geen huisjes noemen. Het doel van dit project is om deze mensen een betere toekomst te geven door het bouwen van huizen met goede water- en sanitairvoorzieningen. Het is een bijzonder mooi project omdat de mensen zelf de aangeboden lening binnen zes jaar aflossen, en dit geld kan weer opnieuw uitgeleend worden voor de bouw van nog meer nieuwe huizen. Ik hoop samen met mijn dochter Aline de top van de Galibier lopend te bereiken om zo ons steentje bij te mogen dragen voor onze arme naaste ver weg, maar als je de beelden ziet, toch ook weer heel dichtbij....... Mag ik op uw financiële steentje rekenen? Namens de mensen in Bangladesh heel erg bedankt voor uw sponsorbedrag!

Doel:
€ 3.000,00
Behaald:
€ 2.790,00
Adri   Burghout

Adri Burghout

Team Altena

Motivatie:

In 2015 als wandelaar, in 2016 als hardloper en in 2017 D.V. met de fiets de Galibier op. 't Wordt verslavend ... Maar het gaat bovenal om geld bijeen te brengen voor onze medemensen die het onvoorstelbaar armer hebben dan wij!

Doel:
€ 1.000,00
Behaald:
€ 2.714,55
Johan  Devriendt

Johan Devriendt

Team Banglabari

Motivatie:

Doel:
€ 3.000,00
Behaald:
€ 2.694,00
Marc  Averesch

Marc Averesch


Motivatie:

Mijn motivatie om mee te doen is omdat er nog steeds mensen zijn die geen vast huis hebben, geen zeker onderkomen. Daarom ga ik deze uitdaging hardlopend aan. Mijn uitdaging zal zijn, het beklimmen van de col du Telegraphe en de col du Galibier. Met een hoogteverschil van bijna 2000m over een afstand van ruim 35km. Helpt u mij om het streef bedrag te bereiken?

Doel:
€ 2.000,00
Behaald:
€ 2.497,00