Deelnemers

Anne van der Steeg

Anne van der Steeg

Team Van der Steeg

Motivatie:

Wonen in een comfortabel huis is voor de meeste Nederlanders heel vanzelfsprekend. Voor mensen in ontwikkelingslanden zoals Bangladesh, ziet het leven er anders uit en lijkt het soms onmogelijk om een huis te bezitten. Met dit mooie evenement wil ik een steentje bijdragen om de leefomstandigheden voor deze mensen te verbeteren, zodat deze mensen ook weer toekomstperspectief hebben. Het doel is om met de fiets de Col du Galibier te beklimmen en hier zoveel mogelijk geld voor in te zamelen. Wij gaan met Team Van der Steeg deze uitdaging graag aan en hopen dat u of jij ons wilt steunen. Wij een huis, zij een huis! Alvast hartelijk dank!

Doel:
€ 1.000,00
Behaald:
€ 3.920,00
Koos  Goedegebuur

Koos Goedegebuur

Esselink Groep

Motivatie:

Wandelen voor een huis; een hobby uitoefenen en tegelijkertijd iets te kunnen betekenen voor anderen dat is toch prachtig! Toen ik het filmpje van Woord en Daad zag hoe onder erbarmelijke omstandigheden mensen in Bangladesh moeten wonen dan ga ik graag DV 9 september 2017 voor de derde keer naar de top van de Galibier in Frankrijk lopen. 2646m1 hoog en 18km klimmen! Zodat anderen een kwalitatief duurzame woning kunnen bouwen. Samen met mijn dochter Marita lopen we mee in een team van de Esselink Groep. Het is voor mij een prachtige uitdaging en motivatie om weer mee te doen! Het enige wat ik vraag; help mij alstublieft met een donatie zodat deze mensen in Bangladesh zich veilig kunnen voelen in hun woning en een leven kunnen opbouwen. Wat mogen wij nog dankbaar zijn voor wat we allemaal nog hebben! Je hebt nu de kans de daad bij het woord te voegen. Alvast hartelijk dank!

Doel:
€ 4.000,00
Behaald:
€ 3.750,00
Geerd  Simons

Geerd Simons

Esselink Groep

Motivatie:

Na een aantal jaren dit vanaf de zijlijn te hebben gevolgd en enthousiast gemaakt te zijn wil ik dit jaar ook zelf graag mijn bijdrage leveren. Een mooi, sportief evenement met een nog veel mooier doel, nl. de gezinnen in Bangladesh een dak boven hun hoofd geven. Ik wil de wandeltocht maken naar de top van de Galibier en hoop dat u mij hierin wilt steunen door een bijdrage te geven. Helpt u mee? Alvast heel hartelijk dank!

Doel:
€ 4.000,00
Behaald:
€ 3.725,00
Bert Den Hartog

Bert Den Hartog

Team Altena

Motivatie:

ZOVEEL MOGELIJK GELD INZAMELEN! om huizen te bouwen in Bangladesh.Dit jaar hoop ik voor de derde keer mee te doen vanwege het doel maar ook door de sfeer, saamhorigheid en de uitdaging om een sportieve prestatie neer te zetten. In 2017 hoop ik mijn sportieve prestatie van afgelopen jaar (42 km,marathonafstand de berg op hardgelopen) te evenaren en 5x de Col du Galibier hardlopend op te gaan (50 km, Ultraloop). Geweldig veel zin in D.V.!

Doel:
€ 5.000,00
Behaald:
€ 2.575,90
Martin  Buth

Martin Buth

Esselink Groep

Motivatie:

Helpt u ook mee in de strijd tegen de armoede? Veel mensen in Bangladesh leven op het platteland in bouwvallige hutjes, je kunt het eigenlijk geen huisjes noemen. Het doel van dit project is om deze mensen een betere toekomst te geven door het bouwen van huizen met goede water- en sanitairvoorzieningen. Het is een bijzonder mooi project omdat de mensen zelf de aangeboden lening binnen zes jaar aflossen, en dit geld kan weer opnieuw uitgeleend worden voor de bouw van nog meer nieuwe huizen. Ik hoop samen met mijn dochter Aline de top van de Galibier lopend te bereiken om zo ons steentje bij te mogen dragen voor onze arme naaste ver weg, maar als je de beelden ziet, toch ook weer heel dichtbij....... Mag ik op uw financiële steentje rekenen? Namens de mensen in Bangladesh heel erg bedankt voor uw sponsorbedrag!

Doel:
€ 3.000,00
Behaald:
€ 2.225,00
Marianne  Lodder

Marianne Lodder

Esselink Groep

Motivatie:

Heb super veel zin om 9-9-2017 mee te fietsen voor een huis. Twee uitdagingen, 1 de Galibier 2x beklimmen en 2 zoveel mogelijk sponsorgeld. Voor 1000 euro een huis in Bangladesh, 150 miljoen inwoners, een van de armste landen van de wereld. Wat zou het mooi zijn om 1, misschien wel 2 of 3 huizen te bouwen! Helpen jullie mee?

Doel:
€ 1.000,00
Behaald:
€ 1.930,00
Ronald  Both

Ronald Both

Esselink Groep

Motivatie:

Ook dit jaar wil ik naar de top van de Galabier. Hiermee wil ik me inzetten voor de medemens in Bangladesh. Het geld voor het eerste huis is binnen. Wie helpt mij om een tweede gezin een solide huis te bieden!!

Doel:
€ 2.000,00
Behaald:
€ 1.586,00
Johan  Devriendt

Johan Devriendt

Team Banglabari

Motivatie:

Doel:
€ 2.000,00
Behaald:
€ 1.579,00
Aleida  Verhage

Aleida Verhage

Esselink Groep

Motivatie:

Op DV 9 september 2017 hoop ik mee te doen aan de sponsortocht Fiets/Loop voor een huis. Het doel hiervan is huizenbouw in Bangladesh, een van de armste landen ter wereld. Vanwege de vele overstromingen en stormen daar worden jaarlijks veel huizen verwoest, met als gevolg dat de mensen elk jaar opnieuw moeten beginnen. Deze mensen steunen is dus heel belangrijk, zodat ze hun bestaan verder kunnen opbouwen. Van de deelnemers wordt verwacht dat ze ieder minimaal €1000,00 meebrengen, hiervan kan 1 gezin een huis financieren. Fantastisch toch om iemand een huis te kunnen geven! Wilt u mij aub sponsoren? Alvast bedankt namens een gezin in Bangladesh. Met vriendelijk groeten Aleida

Doel:
€ 2.000,00
Behaald:
€ 1.560,00
Peter  Riezebos

Peter Riezebos

IJsselpersoneel

Motivatie:

Wij Nederlanders denken heel veel in rechten, wij hebben recht op..... Gelukkig hebben wij ook plichten, één daarvan is onze naaste lief te hebben en te helpen. Dat kan op heel veel manieren, dichtbij en veraf. Fiets voor een huis is één van de vele mooie initiatieven. Hier wil ik mij graag voor inzetten.

Doel:
€ 1.000,00
Behaald:
€ 1.525,00