Partners & Sponsoren

Samenwerking Wereldfoundation en Woord & Daad
De organisatie en het initiatief van Fiets voor een Huis is in handen van Wereldfoundation. Daarnaast werkt Wereldfoundation nauw samen met Woord & Daad. De sponsorbijdragen die met dit evenement opgehaald worden, komen in samenwerking met Woord en Daad ten goede van de huizenbouw in Bangladesh. Ook helpt Woord & Daad mee in het werven van deelnemers voor het evenement. 

Wilt u meer lezen over de samenwerking, lees dan verder.. 

Onze partner:

Van Harberden heeft zijn partnership verlengd en zal in 2016 en 2017 ook trotse partner zijn van Fiets/Loop voor een Huis. Wat houdt dit partnership in? Team van Harberden ondersteunt team Fiets voor een Huis door administratief ondersteuning te bieden, ons PR-team te ondersteunen en heeft daarnaast afgelopen jaar verslag gedaan van het evenement met foto's en filmmateriaal. Een partner waar we erg blij mee zijn! 

Onderstaande sponsoren dragen op diverse manieren hun steentje bij. Per sponsor geven wij dit kort weer. 

Bedrijfsbeeld is al jarenlang onze trouwe partner in het vastleggen van ons evenement, maar ook in de andere evenementen die wij organiseren. Hiervan zijn prachtige films gemaakt die onder andere op deze website te vinden zijn. 

Scholten Cycling verzorgt onder andere de technische ondersteuning in de voorbereiding en tijdens het evenement. Ze geven instructie over voeding en training, leveren medewerkers, technische auto's, materiaal en voeding. 

 De gemeente Valloire ondersteunt ons op velerlei manieren. Ze zorgen voor een prachtige tent, dranghekken, stoelen en tafels en diverse zalen voor onze bijeenkomsten. Valloire is blij met ons prachtige evenement en ondersteunt ons daarom ook waar nodig. 

Visser chauffeursdienst zorgt kostenloos voor het vervoer van één van onze bestuursleden omdat dit lid niet in staat is zelf te rijden. Fijn dat deze dienst aangeboden wordt, hierdoor kunnen wij kosten besparen. Wijnhuis Machiel levert ons de Fiets voor een Huis wijnen voor een scherpe prijs, zodat jullie als deelnemers deze voor een mooie prijs kunnen verkopen en zo, zoveel mogelijk sponsorgeld kunnen realiseren. 


Dankzij de Langweerder Sloep kan het Team van Fiets voor een Huis gratis gebruik maken van de faciliteiten bij hen op het park voor bijvoorbeeld trainingsdagen. 


Voor iedere sporter is het van groot belang om vóór, tijdens en na de training of wedstrijd het lichaam te voorzien van voldoende vocht, mineralen en voedingsstoffen.
Maxim sponsort Fiets voor een Huis met voeding en repen, waardoor de deelnemers vol energie de berg op kunnen.

 Ook sponsor worden? Bekijk de mogelijkheden in onderstaand document:

Sponsorprogramma