Team Fiets voor een Huis

Arry Wegdam

Wereld | 29-10-2015 @ 00:00

Hoi, ik ben Arry Wegdam, getrouwd met Marthijs en woon samen met onze kinderen Sil, Sterre en Mare in Dalen. 

Sinds 2012 ben ik werkzaam voor Wereldfoundation. Ik was hiervoor werkzaam voor Center Parcs De Huttenheugte als Sales Coördinator. Marthijs en ik hebben samen een fietsenzaak in Dalen, genaamd Scholten Cycling. Hier probeer ik vanaf de zijlijn af en toe nog mee te werken, maar mijn hart ligt toch echt bij Wereldfoundation.

Wat doe ik bij Wereldfoundation?
Ik organiseer samen met Gerald de evenementen van Wereldfoundation te weten, Fiets voor een Huis, Benefiet(s) voor een huis Gala en Fietsreizen naar Bangladesh. Wanneer we in Juli voor de vierde keer op de top van de Galibier staan, krijg ik weer dat warme familiegevoel en het besef dat wij met elkaar het verschil maken door mensen in Bangladesh de kans te geven een nieuw huis te realiseren en hierdoor een nieuw leven. Ook het dagelijkse  contact met deelnemers geeft mij veel energie. Ik vind het prachtig om te zien hoe iedereen zich inzet om het sponsorgeld te realiseren. Dit geeft ook weer nieuwe ideeën voor ons maar ook de mogelijkheid om anderen te motiveren voor deze acties.

Naast werken volleybal ik graag en probeer ik (voornamelijk in het voorjaar en de zomer) regelmatig op mijn mooie roze Pinarello te fietsen. Elk jaar beklim ik, naast de Galibier, met een groepjes sportievelingen uit Dalen een andere mooie berg tijdens een tocht. Komend jaar wordt het een mooie tocht in Italïe. Dat betekent trainen dus!
Heb je een vraag of wil je meer weten? Stuur mij een e-mailtje: arry@wereldfoundation.nl


Heinita van de Bunt

EventOn | 29-10-2015 @ 00:00

Ik ben Heinita van de Bunt. Ik ben 38 jaar en ik woon in Barneveld. Ik werk als teamleider bij Van Harberden Accountants in Veenendaal, waar ik samen met mijn team en de accountants jaarrekeningen, belastingaangiften en nog veel meer voor klanten verzorg. In 2014 hebben wij als kantoor meegedaan aan de actie Fiets voor een Huis. We zijn enorm enthousiast geraakt over dit goede doel, de gezamenlijke sportieve prestaties, de gezelligheid in Valloire, het samen organiseren van sponsoracties etc. Na één deelname konden we nog geen afscheid nemen van ‘Fiets voor een Huis’ en daarom zijn we als kantoor voor 2015 partner geworden! Dat houdt in dat we vanuit Van Harberden ondersteunende activiteiten doen vooral op het gebied van PR en voorlichting. Binnen Van Harberden zijn Anton en ik het aanspreekpunt voor de actie Fiets voor een Huis. Anton houdt zich vooral bezig met de PR en ik regel graag de dingen achter de schermen. Mijn hobby’s zijn vooral lezen en wandelen. En dan bij voorkeur bergwandelen! Daarbij horen witte toppen van de Alpen. Uiteraard heb ik vorig jaar daarom het ‘Loop voor een Huis’-shirt aan gedaan en heb ik de Galibier lopend beklommen. Maar in 2015 ga ik misschien wel voor de uitdaging om het per fiets te proberen! Als er een nieuwe wandelroute komt met een overnachting in een berghut dán wil ik die niet missen en ga ik twijfelen..  Tot ziens in Valloire?

 

 

Anton van Steenis

EventOn | 29-10-2015 @ 00:00

Ik ben Anton van Steenis, 51 jaar jong en woon in de Betuwe. In Deil om precies te zijn. Ik ben getrouwd met Nelleke en we hebben twee kinderen. Samen met Hans van Veldhuizen ben ik eigenaar van Van Harberden Accountants. Daar zet ik mijn kennis en ervaring samen met mijn collega’s als accountant en (belasting)adviseur in voor onze klanten. Dat doen we met veel enthousiasme en energie! Door Linkedin had ik vorig jaar een afspraak met Wim Hasselman (Woord en Daad) en kwam een folder van Fiets voor een Huis op tafel. Of dat niet wat voor Van Harberden was? Nou, dat was een schot in de roos! Bijna alle collega’s zijn sportief en hebben iets met óf (berg)wandelen óf fietsen. Met een team van 16 deelnemers gingen we aan de slag met trainen en diverse sponsoracties zoals een benefietconcert, taartenacties, zaalvoetbaltoernooi. Al met al samenbindende acties met een heel mooi resultaat waar in Bangladesh 47 woningen voor gebouwd kunnen worden! Ook in 2015 zetten we ons graag in om de actie tot een succes te maken. Dat doen we anders dan vorig jaar, nu als partner. Door voorlichting te geven bij bedrijven en onze ervaring van vorig jaar te delen,  bij wandel- of fietsevenementen te zorgen voor folders, spandoeken ed., en door advertenties te verzinnen en te plaatsen. Die activiteiten delen vervolgens weer online. Lijstduwen noem ik dat. Hoe meer bekendheid hoe beter! Mijn hobby watersport heeft wel wat te lijden onder de actie Fiets voor een Huis. Vorig jaar ben ik door alle drukte maar één keer met mijn collega’s gaan varen. En dit jaar lopen we zelfs de botenparade Sail in Amsterdam mis waar ik al vijf jaar naar uit zie en waar we het jaarlijks personeelsuitje wilden houden! Verder houd ik samen met mijn vrouw ook erg van bergwandelen dus de Galibier en omgeving bij Valloire maakt veel goed! Wilt u nóg meer weten? Bel 0653387993 of mail naar avsteenis@vanharberden.nl.

 


Janita de Vries

 

Hoi! Ik ben Janita de Vries, 22 jaar en woonachtig in Utrecht. Sinds juli 2015 ben ik werkzaam bij Van Harberden Accountant als Marketing- en Communicatiemedewerker. En daar werd ik uiteraard ook snel bevangen van de Galibier-koorts. J

Mijn collega’s zetten zich al twee jaar vol enthousiasme in voor dit mooie evenement en dit jaar sluit ik me daar bij aan. Tijdens FVEH 2015 was ik vanaf de zijlijn betrokken door het schrijven van persberichten en de plannen voor de Social Media, nu ga ik ook mee naar Frankrijk. Daar zal ik met mijn collega’s vooral te zien zijn met apparatuur als fototoestellen, laptops en iPads, zodat we al jullie sponsoren via Social Media op de hoogte houden van de trotsering van de Galibier!

Naast dat ik graag fiets en me bezig houd met marketing, maak ik graag (verre) reizen. Daarnaast is koken een hobby van me en schrijf ik over alles wat los en vast zit. Zo ook bijvoorbeeld over het belang van ontwikkelingssamenwerking en de mooie projecten aan de andere kant van de wereld. Het huizenbouwproject van Wereldfoundation is daar wat mij betreft een prachtig voorbeeld van en ik zet me dan ook graag, samen met jullie, in voor Fiets voor een Huis 2016. Tot in Valloire op 16 juli!

Marian van de Kraats

EventOn | 29-10-2015 @ 00:00
Mijn naam is Marian van de Kraats, en ook ik ben werkzaam bij Van Harberden Accountants en Adviseurs in Veenendaal. Onze deelname aan de sponsoractie Fiets voor een Huis vorig jaar is goed bevallen! Vandaar dat ook ik dit jaar weer meedoe en mijn steentje bijdraag aan dit mooie doel. Met name het zien van de documentaire over het leven in Bangladesh deed me bewust worden van het belang van en warmlopen voor deze sponsoractie! We maken écht verschil! Dit jaar hoop ik de route wel dubbel en dwars te nemen maar niet zoals vorig jaar meelopend als deelnemer. Ik hoop op zaterdag 22 augustus namelijk een stukje PR te verzorgen door het plaatsen van foto’s, berichtjes en korte interviews op de Facebookpagina van Fiets voor een Huis. Zodat onze supporters helemaal op de hoogte blijven van ’t reilen en zeilen rond de sponsoractie Fiets voor een Huis in Valloire! Tot dan!